29 Листопада 2017
Новини

Українські військові висміяли «хитрий план» бойовиків біля Дебальцевого

Українські військові висміяли «хитрий план» бойовиків біля Дебальцевого

Бойовики терористичних угруповань Донбасу значно активізувалися після того, як українські військові звільнили два села – Травневе і Гладосове. Терористи здійснюють обстріл цієї місцевості кожну ніч.

Начальник прес-центру оперативно-тактичної групи «Луганськ» Світлана Борисова розповіла, що за останню ніч терористи накривали з 82-міліметрових мінометів звільнені селища, також застосовувався БМП, передає «РБК-Україна».

Окупанти активізувалися практично на всій Світлодарській дузі, але вони бояться йти на відкрите протистояння з українськими військовими. Замість цього у терористів придумали «хитрий план» – риють окопи й тунелі, облаштовують ближче до українських позицій кулеметні гнізда.

У свою чергу українські військові не заважають бойовикам провадити свою діяльність і спокійно спостерігають за тим, що відбувається. Силовики сміються, що коли ворог підбереться зовсім близько, то вони саме по їхніх тунелях і окопах підуть до них «у гості» аж до міста Дебальцеве, яке, згідно з мінськими домовленостями, повинно контролюватись українською стороною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали