22 Листопада 2017
Новини

Тіна Кароль стала першою українською зіркою на обкладинці BAZAAR

Тіна Кароль стала першою українською зіркою на обкладинці BAZAAR

Першою українською зіркою на обкладинці журналу HARPER'S BAZAAR стала Тіна Кароль. 

Українська співачка вперше обрана обличчям усесвітньо відомого журналу, повідомляє видання «Bestin.ua» 

За дев’ять років існування «Harper’s Bazaar Україна» обкладинку цього видання прикрашали зірки світової слави, такі як Сара Джессіка Паркер, Моніка Беллуччі, Різ Візерспун, Мадонна. І ще жодного разу на ній не сяяла українська зірка. Першою цю почесну місію виконала Тіна Кароль. До цієї події співачка випустила новий альбом «Інтонації».

Новий альбом Тіна презентує в рамках усеукраїнського туру. А фотозйомку для журналу курувала Світлана Марсон, розробник костюмів для Тіни. Працівники глянцевого видання підібрали для Тіни образи брендів Dior, Prada, Versace і Alexander Terekhov. Обкладинку прикрасив знімок, на якому Кароль одягнена в головний убір Prada, оздоблений пір’ям марабу.

«В жінки багато інтонацій. Про це мій новий альбом, – каже Тіна в інтерв’ю для журналу. – В ідеалі всі жіночі грані повинні бути в гармонії між собою, доповнювати одна одну. Але в нашому суспільстві як прийнято? Жінка тягне ношу – дружини, боса, матері. Вона забуває грати при цьому, дружити. В результаті в ній зароджується образа, злість, заздрість. Вона втрачає свій світ. Я взагалі вважаю, що жінка більш схильна до гріха, ніж чоловік, ось чому їй так важливо любити себе, щоб не компенсувати потім відсутність цієї любові, вимагаючи її від інших». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему