14 Листопада 2017
Новини

Чому iPhone X почали повертати в магазини

Чому iPhone X почали повертати в магазини

По всьому світу за новим і найдорожчим iPhone в чергу вишикувалися тисячі людей. iPhone X продають вже два тижні, та на новинку надійшли перші скарги. Частина користувачів хоче повернути новий смартфон, повідомляють декілька українських форумів.

«Я великий шанувальник Apple, але навіть я розчарований. Мабуть, єдина крута і кумедна фішка iPhone X – анімовані емодзі», – написав на форумі Phone Arena один із покупців, який повернув iPhone X у магазин після кілька днів використання. Йому не сподобалися відсутність у комплекті швидкої зарядки та виямка у верхній частині екрану. На відміну від попередніх смартфонів Apple, у iPhone X управління практично повністю побудоване на жестах.

У самій компанії Apple говорять, що у відсотковому співвідношенні повернень дуже мало і більшість покупців задоволені. Там також попередили про проблеми з екраном iPhone X: мовляв, «невеликі зміни кольору і відтінку», якщо дивитися на екран під гострими кутами, абсолютно нормальні. Тим часом експерти перевірили «десятку» на міцність при падіннях і назвали новинку «найкрихкішим, найдорожчим в ремонті iPhone», пише Macrumors.

iPhone 8 і iPhone 8 Plus виявилися міцнішими. Зате iPhone X успішно пройшов випробування водою, куди його поклали на півгодини.

Тим часом у компанії вже працюють над створенням гарнітури доповненої реальності, повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела. Нібито Apple розраховує 2020 року почати поставки гаджета в магазини. Офіційно в компанії це не коментували.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему