3 Листопада 2017
Новини

Російський «Ганнібал Лектор» 4 години катував знайому: відкусив ніс і вуха

Російський  «Ганнібал Лектор» 4 години катував знайому: відкусив ніс і вуха

У Кургані затримали 45-річного Анатолія Є., який жорстоко побив свою знайому. Місцевий житель чотири години катував 41-річну жінку, відкусивши їй ніс і вуха. Родичі потерпілої вважають, що підозрюваний ретельно підготувався до злочину і хотів убити її, повідомляє URA.RU.

Знайомство постраждалої з 45-річним Анатолієм  відбулося в соцмережах. Втершись у довіру, чоловік запросив самотню жінку до себе в гуртожиток.

«Ми намагалися подивитися профіль Анатолія в соцмережах, але він помістив його в чорний список, – розповіли родичі. – Напередодні візиту Тамари (Ім'я змінено) він видалив всі свої фотографії із соцмереж і змінив у профілях своє ім'я. Він ніби готувався до цього злочину.

Що могло послужити приводом для агресії, постраждала не знає. Родичі стверджують, що чоловік її не домагався.

- Ця катування тривало близько чотирьох годин: здоровенний чолов’яга зубами рвав тіло тендітної безпорадної жінки. Вона впевнена, що він намагався її вбити, – поділилися родичі. – Він душив її, але через кров руки ковзали, потім душив проводом. Сусіди чули крики, але так, як контингент в таких гуртожитках буйний, мабуть, не надавали значення.

За словами рідних, поліцію викликали, коли комусь набридло слухати крики жертви. Правоохоронці відправили жінку до лікарні і затримали чоловіка. Незабаром мучителя випустили на свободу з формулюванням "до суду". У його кімнаті залишилася сумка жінки з ключами від квартири. Згодом речі не вдалося знайти.

- Переживши весь цей жах, тепер Тамара  живе в страху, що він уночі проникне в квартиру і задушить її. Як його можна було відпустити? – скаржаться рідні.

Раніше представники УМВС по місту Курган підтвердили, що така подія дійсно трапилася . Відзначено, що йде розгляд справи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему