0 0000
Новини

Незабаром люди примірятимуть одяг на свої 3D-копії у смартфонах

Незабаром люди примірятимуть одяг на свої 3D-копії у смартфонах

Спрогнозували настання ери онлайн-шопінгу

Незабаром люди будуть приміряти одяг на свої 3D-копії у смартфонах і займатися онлайн-шопінгом разом із віртуальним консультантом.

В компанії Walmart з'явилася команда, яка займається розробкою віртуальної реальності – Store No. 8. До того ж Store No. 8 спеціалізується на 3D-моделюванні потенційно небезпечних ситуацій і контенті з максимально глибоким зануренням. Керівництво рітейлера вважає, що саме за подібними розробками стоїть майбутнє споживчої активності в усьому світі.

«Справа в тому, що у людей немає по-справжньому гарного досвіду, пов'язаного з віртуальною реальністю, – впевнена глава команди Store No. 8 Кейт Фінніган. – Виною тому – недосконалість технологій. Занадто багато проводів, кут огляду не найкращий. Через невелику загальмованість картинки окуляри віртуальної реальності можуть навіть викликати нудоту. Природно, ми докладемо всіх зусиль, щоб кардинально змінити ситуацію».

Незабаром покупці будуть робити на смартфоні 3D-фотографії в повний зріст, а потім приміряти на свою віртуальну копію весь одяг з магазину. Або приходити у віртуальний бутік і вибирати товари за допомогою віртуального продавця-консультанта. А ще можна буде створити 3D-модель свого будинку і, одягнувши VR-окуляри, перевірити, з якими небезпеками може зіткнутися маленька дитина.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему