0 0000
Новини

Як виглядає СІЗО, де перебуває Зайцева? (фото)

Як виглядає СІЗО, де перебуває Зайцева? (фото)

20-річна Олена Зайцева, яка на автомобілі Lexus врізалася у натовп людей в Харкові, утримується в СІЗО, побудованому в 1848 році. Дівчина зможе читати книги, відвідувати церкву, дивитися на рибок і отримувати допомогу психолога.

Незважаючи на те, що Харківський слідчий ізолятор № 27 побудований ще в минулому столітті, виглядає він доглянутим і навіть «гламурним» через рожевий фасад і кімнати. Не так давно тут зробили косметичний ремонт, пише rbc.ua.

Відомо, що ув'язнені та засуджені перебувають у камерах режимних корпусів, загальна кількість спальних місць – близько 3 600. На території СІЗО працюють навчально-виробничі майстерні, у яких ув'язнені мають можливість здобувати навички з різних спеціальностей.

Заклад співпрацює з представниками районного центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді. У штаті є психологи, які проводять психопрофілактичну, групову та індивідуальну психотерапію, спеціалізовані тренінги та колективні психологічні ігри, спрямовані на поліпшення психоемоційного стану. Тут є навіть обладнана кімната психоемоційного розвантаження.

Діє на території закладу і церква. Сьогодні активну духовну роботу в закладі проводять представники Української православної церкви.

А для самовдосконалення та самоосвіти створені умови в читальному залі бібліотеки установи. Книжковий фонд бібліотеки становить понад 11 тис. примірників.

Нагадаємо, що ДТП у Харкові, в якому загинули 5 осіб і ще 6 постраждали, сталося на вулиці Сумській 18 жовтня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему

Останні матеріали