0 0000
Новини

Яке сьогодні свято – 24 жовтня, вівторок

Яке сьогодні свято – 24 жовтня, вівторок

Давайте перетворимо цей день у свято! Тим більше, можливостей багато!

Всесвітній день інформації про розвиток

У 1972 році Генеральна Асамблея заснувала Всесвітній день інформації про розвиток, мета якого полягала в залученні уваги світової громадської думки до проблем розвитку та до необхідності зміцнення міжнародного співробітництва для їхнього вирішення.

Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй (День ООН)

Організація Об’єднаних Націй визначає за мету покласти край насильству і вкоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Працюючи на повну силу, Організація Об’єднаних Націй може сприяти здійсненню цих високих сподівань людства.

Тиждень роззброєння (24 – 30 жовтня)

Цього тижня державам пропонувалося висунути на перший план питання про небезпеку гонки озброєнь, пропагувати необхідність її припинення і сприяти підвищенню розуміння громадськістю невідкладних завдань в галузі роззброєння.

Релігійні свята

Апостола Филипа, одного з семи дияконiв. Преподобного Феофана, сповiдника, творця канонiв, єпископа Нiкейського. Преподобного Феофана, посника печерського, в Ближнiх печерах. Мучениць Зiнаїди i Філонiли. Собор преподобних оптинських старців.

Посту немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему