1 Червня 2023
Новини

Нічна атака по Києву: людей не впустили в укриття

Нічна атака по Києву: людей не впустили в укриття

Мешканець Києва Ярослав, чия дружина загинула під час атаки росіян 1 червня, розповів, що їм не ніхто не відкрив вночі до укриття.

Про це пише Суспільне.

"Була тривога, люди бігли в укриття. Укриття просто не відкрили та й все. Люди стукали, дуже довго стукали. І ніхто. Були там жінки, діти і ніхто не відкрив… В той момент прилетіло", - зазначив Ярослав.

Повідомляється, що дружина Ярослава загинула на вулиці в Деснянському районі Києва, коли з дитиною бігла в укриття. Дитина залишилась жива.

Сам Ярослав розповів, що був поруч з сім’єю, але коли вони не змогли достукатися до укриття, то він побіг на іншу сторону покликати, щоб відкрили.

Окрім дружини Ярослава, загинули ще двоє людей, зокрема дитина. За даними Суспільного, усі вони в той час прямували до укриття. Понад десять людей отримали поранення різного ступеню важкості.

Нагадаємо, вранці Генштаб ЗСУ повідомив, що вночі ворог знову застосував ракети оперативно-тактичного ракетного комплексу "Іскандер" по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури столиці та Київської області. За попередніми даними, силами та засобами Повітряних Сил 10 з 10 ракет були знищені.

Внаслідок падіння уламків російських ракет у Києві загинули 3 людей, серед яких дитина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією
В тему