27 Квітня 2023
Новини

На Херсонщині на міні підірвався пропагандист з Калініграда

На Херсонщині на міні підірвався пропагандист з Калініграда

На Херсонщині в Новій Каховці 26 квітня на міні підірвався 61-річний пропагандист з Калінінграда, адвокат Сергій Тветинський.

Про це повідомив Telegram-канал Інформаційний спротив, голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук і російський Telegram-канал "Zа праvду".

Повідомляється, що Тветинський був керівником громадської партії "Справедлива росія – За правду" в Херсонській області.

За даними Інфоспротиву, він також входив до адвокатської палати Калінінградської області, проте призупинив свій адвокатський статус з 22 липня 2022 року, повністю присвятивши себе пропаганді та партійній роботі. У своєму Telegram-каналі Тветинський постив фото та відео з тимчасово окупованої Херсонщини.

Останній пост – репост з іншої сторінки – у Telegram Тветинського був опублікований вранці 26 квітня. російський Telegram-канал "Zа праvду", з якого пропагандист робив репости, підтвердив загибель Тветинського.  

російський паблік пише, що у житті загиблого пропагандиста були "Таймир, Калінінград, Мурманськ, Херсонщина" і що в "Херсонській області він і хотів лишитися, планував посвятити себе новим територіям". 

Також пишуть, що окупант мав курувати "волонтерський центр в Мелітополі". 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему