0 0000
Новини

Бійка з поліцією і фаєри - в Одесі вимагали відставки мера Труханова

Бійка з поліцією і фаєри - в Одесі вимагали відставки мера Труханова

Жителі Одеси вийшли на масштабний мітинг вранці, 20 вересня, з вимогою відставки мера міста Геннадія Труханова.

Близько 500 чоловік вимагали, щоб голова міста подав у відставку після пожежі в дитячому таборі "Вікторія", який забрав життя трьох дітей, повідомляє "Думская".

Пізніше активісти почали прориватися до будівлі Міськради, де розпочалося засідання депутатів. Поліція відмовлялася пропускати активістів в будівлю, мотивуючи тим, що нібито в залі немає місця.

Між поліцією та активістами почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку. Депутати вирішили зробити перерву у зв'язку з безладами, які почалися під будівлею Міськради.

Активісти пішли під будівлю прокуратури, де до них вийшов прокурор Одеської області Олег Жученко. Він обіцяв, що обов'язково розбереться у справі пожежі в дитячому таборі "Вікторія" і нікого покривати не буде.

Однак активісти були не задоволені таким станом справ і почали скандувати "Банду геть!". Разом з прокурором активісти рушили назад до будівлі Міськради, на цей раз поліція пропустила 15 чоловік всередину будівлі для переговорів.

Після того, як стало відомо, що депутати і Геннадій Труханов покинули будівлю Міськради туди почали пускати всіх бажаючих.

Правоохоронні органи повідомили, що нікого не затримували.

Пізніше поліція повідомила, що в результаті сутичок постраждали 20 співробітників поліції і 16 службовців Нацгвардії України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему