14 Жовтня 2022
Новини

До Дня захисників в Україні випустили тисячу браслетів з останньої партії металу з «Азовсталі»

До Дня захисників в Україні випустили тисячу браслетів з останньої партії металу з «Азовсталі»
До Дня захисників і захисниць фандрейзингова платформа UNITED24, monobank та Ігор Лаченков оголосили благодійний збір. Його мета — зібрати кошти на комплекс боротьби з дронами.

Про це повідомили в UNITED24, - пише hromadske.

Браслет з останньої партії «Азовсталі» з написом «ВІРЮ ЗСУ» не можна купити. Але можна виграти, зробивши пожертву лише від п'яти або шести гривень. На зібрані кошти придбають систему протидії дронам під кодовою назвою «Ловець Шахідів», яка допоможе виявляти та знищувати ворожі безпілотники.

Серед усіх, хто пожертвує щонайменше п'ять гривень, розіграють спеціальний наклад браслетів з останньої партії «Азовсталі».

Наклад складається з тисячі штук і не буде повторюватися. Ще одна його особливість — сто браслетів власноруч підписав головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Вісімдесят із них можна гарантовано отримати за внесок 100 тисяч гривень. Ще двадцять браслетів розіграють серед усіх учасників, незалежно від суми їхнього внеску.

Як зазначив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, проєкт «Азовсталь. Символ незламності» вже дозволив зібрати понад 40 мільйонів гривень.

Співзасновник monobank Олег Гороховський повідомив, що на 12:00 уже зібрано 50 мільйонів гривень у межах цього збору.

Лімітована серія браслетів «ВІРЮ ЗСУ», які розіграють серед благодійників, дасть нам можливість придбати «Ловця Шахідів».

Ця система виявляє всі типи літальних засобів, навіть ті, які використовують складні канали зв’язку, як-от іранські дрони-камікадзе Shahed.

Вона має радіус дії 5 квадратних кілометрів та призначена для захисту об’єктів критичної інфраструктури. Такі системи стоять на озброєнні країн НАТО.

Збір триватиме з 9:00 14 жовтня до 23:00 15 жовтня. Для участі у розіграші браслетів «ВІРЮ ЗСУ» потрібно пожертвувати будь-яку суму від 5 або 6 грн (є дві різні банки для збору й вони мають різну мінімальну суму). Що більша сума, то більше шансів виграти. Кількість транзакцій від однієї людини необмежена.

Взяти участь у розіграші може кожен охочий із будь-якого куточка світу. «Нова пошта» власним коштом доставить усі браслети «ВІРЮ ЗСУ» їхнім власникам. Результати будуть опубліковані в Telegram-каналі «ОГо!» 16 жовтня о 17:00.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маріуполь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали