29 Липня 2022
Новини

Як минула ніч в регіонах України

Як минула ніч в регіонах України
Низка областей України в ніч проти 29 липня опинилася під обстрілами російсько-окупаційних військ. 

Про це йдеться у зведенні обласних адміністрацій зранку 29 липня.

Кіровоградщина: вранці над Світловодським районом спрацювала протиповітряна оборона.

Чернігівщина: зранку та вчора ввечері — два обстріли прикордонних територій у Новгород-Сіверському районі.

Дніпропетровщина: окупанти обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. Попередньо, пошкоджені шість приватних будинків, гаражі та господарчі споруди. Зачепило електромережу.

Харківщина: зранку ворог вдарив по Харкову — зафіксовано прильоти в центральній частині міста. Також окупанти обстріляли Богодухів. Там пошкоджено промисловий об'єкт, сталася пожежа. Протягом доби в області поранень зазнали семеро людей, ще одна загинула.

Луганщина: ситуація залишається критичною. У Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську намагаються показово організувати видання пенсій.

Донеччина: пошкоджено десять приватних житлових будинків і три багатоповерхівки, лінії електропередач Авдіївського коксохімічного заводу.

Також стався обстріл Слов'янська — є поранені. За добу по області вісім людей загинули, 19 — зазнали поранень.

Миколаївщина: ворог знову обстріляв Миколаїв. Влучив у подвір’я приватних житлових будинків. Декілька споруд зруйновано, інші — пошкоджені.

Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги. Попередньо, троє людей зазнали поранень. Під постійним ворожим вогнем залишаються села на лінії зіткнення.

Херсонщина: практично з усіх населених пунктів надходять повідомлення про бойові дії. Стабільно тяжка ситуація у громадах Бериславського району.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали