3 Червня 2022
Новини

Яка ситуація в регіонах України зранку 3 червня

Яка ситуація в регіонах України зранку 3 червня
У декількох областях росіяни в ніч проти 3 червня продовжували значні обстріли.

Про це йдеться у зведенні обласних адміністрацій станом на 8:00.

Дніпропетровщина: увечері — обстріл одного з сіл Зеленодольськоі громади. Пряме попадання у житловий будинок. Поранена жінка і двоє її дітей. У селі сильні руйнування. Вночі новий обстріл громади: без постраждалих.

Харківщина: у Харкові вночі внаслідок обстрілів виникла пожежа в одній з адмінбудівель, попередньо, без постраждалих. Вночі окупанти обстріляли Циркуни, горіли будинки та господарчі споруди. 

За 2 червня на Харківщині шестеро людей зазнали поранень, одна людина загинула.

Луганщина: окупанти обстрілюють позиції українських військових та цивільну інфраструктуру в Сєвєродонецьку, Борівському, Устинівці та Лисичанську. Авіаудари завдали по Мирній Долині. Намагалися штурмувати в районі Метьолкіного та Білогорівки: окупанти зазнали втрат та відійшли на попередні позиції.

Обстрілюють у районах Золотого, Комишувахи, Миколаївки, Білогорівки та Врубівки. У Сєвєродонецьку, де бої тривають у центрі міста, пошкодили 9 будинків. У Лисичанську пошкоджено ще 2 будинки, а також інфраструктуру та транспорт пожежної частини, зокрема 4 автівки. У Лисичанську загинула одна жінка.

Донеччина: з усіх видів озброєння — стрілецька зброя, танки, артилерія, міномети, РСЗВ «Град», авіація — обстріляли 14 населених пунктів, серед яких Слов’янськ, Донецьке, Райгородок, Семенівка, Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Торецьк та інші.

Пошкоджено 23 об’єкти: 20 житлових будинків, будівлі Красногорівського вогнетривкого та Авдіївського коксохімічного заводів.

За вчора загинули троє людей, ще 8 зазнали поранень.

Миколаївщина: 2 червня ввечері декілька районів обласного центру знову зазнали обстрілів. Вночі були обстріли в Інгульській громаді. Вдень, вночі й зараз тривають обстріли у Широківській громаді, є один загиблий та один поранений. Пошкоджена присадибна ділянка, зруйнована будівля ЦНАПу та 2 житлових будинки. Також тривають обстріли у Березнегуватській громаді.

Херсонщина: окупанти намагаються утримувати зайняті позиції. Бойові дії йдуть на межі Миколаївської та Дніпропетровської областей та у Бериславському районі.

Четверту добу жителі Херсона та деяких громад залишаються без будь-якого зв’язку та інтернету. Також є інформація, що окупанти у Херсоні захопили паспортні сервіси, де видають свої паспорта жителям області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему