20 Квітня 2022
Новини

«Укрпошта» не продаватиме відому марку у відділеннях: де купити

«Укрпошта» не продаватиме відому марку у відділеннях: де купити
Продаж поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді…!» припинила «Укрпошта».
З 21 квітня останні тисячі екземплярів можна буде придбати в інтернет-магазині «Укрпошти». Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

За його словами, станом на зараз «Укрпошта» вже продала приблизно 700 тисяч марок. Займати черги біля відділень більше не потрібно, оскільки продаж завершено.

«Єдиний виняток — наше відділення на Майдані в Києві. Там із 13:00 сьогодні будуть продаватися марки тим 1500+ клієнтам, які вчора не змогли їх отримати та записалися в список. Я обіцяв, що вони отримають свої марки, і я це виконаю», — зазначив Смілянський.

Аби все було чесно і прозоро, 100 тисяч марок будуть виділені на інтернет-магазин «Укрпошти». З 21 квітня там зможуть придбати марки (2 листи на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні. А з 22 квітня — будь-які клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більш як 8 300 клієнтів зможуть отримати марки.

Решту тиражу використають для офіційних делегацій, музейних фондів, міжнародних зобов’язань та за філателістичними абонементами. Також кожен працівник «Укрпошти» зможе отримати одну марку, а невелику частину виділять на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями.

Додаткового тиражу цієї марки не буде. Але Смілянський каже, що компанія знайшла вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена.

«Чекайте на повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет-магазині та відділеннях», — додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, укрпошта
В тему