7 Листопада 2021
Новини

Без маски і документів: у Рівному одягнули кайданки на пасажира тролейбуса

Без маски і документів: у Рівному одягнули кайданки на пасажира тролейбуса

Подія сталася учора, 6 листопада, близько 19 години вечора на вулиці Соборній.

Як повідомила ITV media group речниця патрульної поліції області Наталія Кітюк, патрульних на місце викликав водій тролейбуса.

"Він зателефонував на лінію 102 та повідомив, що на зупинці "Ремзамод" виник конфлікт з пасажиром, який відмовляється одягати захисну маску. Патрульні прибули за вказаною адресою та виявили чоловіка, який перебував в тролейбусі без маски. На зауваження не реагував. Одягнути маску категорично, пред’явити документи або представитись на вимогу поліцейських — категорично відмовився, поводився зухвало," - повідомила речниця.

Інспектори чоловіка затримали із застосуваням спеціального засобу кайданки для встановлення особи та доставили в управління поліції.

В результаті на 31-річного чоловіка склали адміністративний матеріал за ч.2 ст.44-3 (Перебування у громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, - тягне за собою накладення штрафу від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, коронавірус, рівне, поліція
В тему