4 Липня 2021
Новини

«Пишаюсь виступом моєї команди на Євро-2020», – Андрій Шевченко

«Пишаюсь виступом моєї команди на Євро-2020», – Андрій Шевченко

Після матчу зі збірною Англії на Євро-2020, який завершився поразкою для українських футболістів, головний наставник збірної України Андрій Шевченко  подякував команді та уболівальникам за роботу та підтримку.

Тренер зазначив, що 3 липня команда дала бій сильній команді Англії.

Шевченко виклав світлину, де команда дякує фанатам у італійському Римі за підтримку. Відзначимо, що під час трансляції було добре чутно українських уболівальників, які заполонили "Стадіон Олімпіко". Українська діаспора подякувала футболістам за історичне досягнення на чемпіонаті Європи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

«Ми зіткнулися з сильною командою минулої ночі. Дякую всім фанатам за вашу дивовижну підтримку, це було так важливо у нашій подорожі. Пишаюсь виступом моєї команди на Євро-2020. Ви написали чудові сторінки для українського футболу», – йдеться у пості.

Українська збірна завершила свій шлях у чвертьфіналі Євро-2020. Англійці зупинили переможну ходу українців. Матч завершився звитягою Англії (0:4).

Гра наших хлопців об'єднала усю Україну в одне ціле. Навіть після фіаско у гру з англійцями фанати були горді за гру українців на чемпіонаті Європи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, футбол, Світ, великобританія
В тему