14 Квітня 2021
Новини

Доба на Донбасі: загинув український воїн

Доба на Донбасі: загинув український воїн

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі штаб зафіксував п’ять обстрілів з боку бойовиків. Один український військовий загинув, троє були поранені.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Південного терористи вели вогонь з 82 мм мінометів, а біля Зайцевого і Катеринівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У передмісті Майорська ворожий безпілотник скинув на українські позиції гранати, внаслідок чого загинув український військовий.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Первомайського окупанти обстрілювали українських військових зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів за минулу добу троє українських військовослужбовців отримали поранення. Постраждалим надали необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального закладу.

З початку поточної доби бойовики двічі порушували перемир'я. Поблизу Світлодарська зафіксовані обстріли з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Майорська терористи здійснили дистанційне мінування з автоматичних станкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, війна
В тему