0 0000
Новини

Щоб витягнути коханого з СІЗО, замовила викрадення свідка

Щоб витягнути коханого з СІЗО, замовила викрадення свідка

Мінімум два місяці, а в перспективі – мінімум п’ять років,проведе за ґратами 24-річна Катерина за те... що хотіла витягнути з СІЗО свого коханого. Родзинку історії додає той факт, що обидва головні герої були працівниками поліції. Один сьогодні підозрюється у вбивстві, друга – у викраденні людини і тортурах.

У Вишгородському райвідділі поліції охорони кажуть, що нічого не знали про роман між двома співробітниками. Катерина живе з батьками і маленькою донькою в прилеглих до Вишгорода Нових Петрівцях. 29-річний Богдан родом із Черкаської області. Якось він, підігрітий алкоголем, до смерті забив чоловіка, із яким разом винаймали квартиру, на очах у його дівчини і спільного знайомого. І він навіть не намагався втекти з місця.

Другим потрясінням стала звістка про те, що Катерину затримали співробітники СБУ. За версією слідства, яке веде столична прокуратура, жінка замовила викрадення одного з очевидців побоїща, щоб змусити його взяти на себе гріх коханого.

У колі знайомих викрадений Катериною Олександр мав славу надламаної людини. Воював в АТО, повернувся неушкодженим, але почав пити. Мабуть, жінка вирішила, що вплинути на нього буде просто: взяти в заручники, залякати, побити – і явка з повинною готова. Виконати задумане жінка доручила знайомому, також з АТО. Той пообіцяв, що знайде виконавців, замовниці виставили суму в $ 6000, але потім зійшлися на $ 2000. А після невеликого проміжку часу передали на руки відео, де надривався Саша:

– Я піду завтра в прокуратуру, скажу, що це я вбивав! – кричав понівечений заручник.

– Коли ми приїхали на конспіративну квартиру, просто ахнули, – згадує слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Жертва виглядала дуже натурально: розсічений ніс, все обличчя в синцях, скотчем примотане до стільця.

Катерину результат теж задовольнив. Гроші давати вона відмовилася до остаточного результату – явки в прокуратуру. В рахунок майбутнього гонорару Катерина погодилася передати викрадачам 1000 гривень. На цьому і була поставлена ​​крапка в оперативній комбінації. Як уже здогадався читач, всі переговори, телефонні дзвінки документувалися і будуть представлені як докази в суді.

Під час затримання жінка розплакалася і не відразу зрозуміла, що потрапила в тенета, які готувала для іншого.

– Суд обрав для підозрюваної запобіжний захід без права застави, – розповідає слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Злочин вважається завершеним, жінка підозрюється в організації викрадення людини і тортурах. Їй загрожує від 5 до 10 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали