15 Березня 2021
Новини

Доба на Донбасі: бойовики продовжують порушувати перемир’я

Доба на Донбасі: бойовики продовжують порушувати перемир’я

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі штаб зафіксував 13 обстрілів з боку бойовиків. Один український військовий був поранений.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Південного терористи вели вогонь з мінометів 82 мм калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець ЗСУ отримав кульове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я військового - задовільний.

Неподалік Катеринівки зафіксовані обстріли з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Біля Луганського бойовики стріляли з великокаліберних кулеметів, а поблизу Троїцького - ще й з автоматичних станкових і протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Лебединського бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Авдіївки і Опитного терористи застосували підствольні гранатомети, а поблизу Пісків - ще й ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

В районі Гнутового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

З початку поточної доби штаб не фіксував обстрілів з боку бойовиків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, Україна
В тему