24 Лютого 2021
Новини

Доба на Донбасі: загинув український воїн

Доба на Донбасі: загинув український воїн

На Донбасі російські терористи влаштували нове загострення і вдарили по Збройних силах України із мінометів та снайперської зброї. В результаті один наш воїн загинув, ще двоє зазнали поранень.

А неподалік Красногорівки противник атакував захисників з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Біля Пісків ворог задіяв великокаліберні кулемети, стрілецьку та снайперську зброю. В результаті один наш воїн зазнав вогнепального поранення.

Не стихали ворожі обстріли із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів і поблизу Шумів. А біля Причепилівки та Катеринівки бойовики вдарили ще й зі стрілецької зброї.

"На обстріли противника українські воїни давали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Командування операції Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого воїна, а пораненим бажає скорішого одужання", – сказано в повідомленні.

Що ж до початку поточної доби, 24 лютого, то в цей період режим тиші не порушувався вздовж усієї лінії фронту. Контроль над ситуацією зберігся за українськими воїнами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, Україна, війна на сході україни
В тему