18 Лютого 2021
Новини

Доба на Донбасі: бойовики продовжують порушувати перемир’я

Доба на Донбасі: бойовики продовжують порушувати перемир’я

Російські терористи на Донбасі вкотре знехтували домовленістю про перемир'я і 17 лютого вдалися до нових вогневих провокацій проти Збройних сил України. Так, вони задіяли снайперів, міномети, гранатомети та іншу зброю.

Як повідомила прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил на Донбасі у Facebook, загалом за добу було зафіксовано чотири порушення режиму тиші з боку ворога. Так, біля Новомихайлівки окупанти били по позиціях українських захисників з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

А поблизу Славного терористи задіяли для обстрілів автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети. Крім того, біля Південного бойовики відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а під Шумами – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

На всі ворожі атаки наші воїни дали відповідь. Також вони повідомили ОБСЄ про порушення терористів. На щастя, бойових втрат у лавах ЗСУ вдалося уникнути.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, Україна
В тему