8 Лютого 2021
Новини

Коли в Україні розпочнеться вакцинація від COVID-19

Коли в Україні розпочнеться вакцинація від COVID-19

Володимир Зеленський заявив, що масова вакцинація від COVID-19 в Україні почнеться вже цього місяця, тобто у лютому 2021 року.

Про це повідомляє канал 24.

Щоправда українці мають певну недовіру до вакцини проти коронавірусу. Глава держави наголосив, що готовий на власному прикладі показати безпечність щеплення.Таку заяву президент Зеленський зробив під час Всеукраїнського форуму щодо коронавірусу "Україна 30".

Позиція Зеленського щодо вакцинації

Український лідер нагадав, що уряд спільно з МОЗ розробили дорожню карту вакцинації Понад 500 мобільних бригад: Шмигаль представив “дорожню карту” вакцинації проти COVID-19 , яка передбачає забезпечення належного та вільного доступу до вакцини всіх українців. Також Зеленський зазначив, що в Україні мають намір зробити щеплення від коронавірусу до 50% населення у поточному та першій половині 2022 року.

За словами Зеленського, нещодавно головним завданням влади було забезпечення України достатньою кількістю доз якісною вакциною від провідних міжнародних виробників. Він нагадав, що в Україні з'являться вакцини Pfizer, Sinovac, Novavax та AstraZeneca. Однак після цього виникла нова проблема – страх українців перед вакцинацією.





Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему