9 Січня 2021
Новини

Якщо новонароджена дитина плаче без причини: як самостійно зробити амулет

Якщо новонароджена дитина плаче без причини: як самостійно зробити амулет

Унікальний оберег, виготовлений самостійно, допоможе захистити немовля від злих сил.

Коли він необхідний? Якщо мама помічає, що дитина плаче без приводу, погано спить, кричить ночами, то пора задуматися над причинами такої поведінки.

І криються вони часто не в кольках або прорізуваннях зубів, а в негативній енергетиці, яку малюк ввібрав, як губка.

Оберіг з горобини

Це дерево володіє магічною силою. Використовувати можна не лише грона, а й гілочки. Хрестик з гілок горобини, перев'язаний червоною ниткою, варто повісити над колискою новонародженого. Від пристріту захистить і мішечок з горобиновою корою, який ви можете покласти в коляску малюка. Запам'ятайте: раз на місяць оберіг потрібно міняти. Старий спалюємо, новий мотаємо.

Шпилька — сильний оберіг 

Якщо вона виготовлена зі срібла, то сила талісмана збільшується в рази! Негативна енергетика не зашкодить малюкові, бо шпилька вбере її в себе. Якщо ж ви помітили, що предмет змінив свій колір, потрібно негайно його викинути. Це свідчить про те, що шпилька перенаситилася негативом.

Звичайне лаврове листя не таке просте, як здається

Досить власноруч зшити мішечок і наповнити його лавром, щоб отримати сильний амулет від пристріту. Такий оберіг підходить не лише немовлятам, а й діткам постарше. Нехай в садку в дитячій шафці лежить невеликий оберіг з лавром, він допоможе захистити біополе дитини.

Червона нитка на зап'ясті 

Візьміть нову вовняну нитку і пов'яжіть на ліву ручку малюка. Так ви зможете захистити його від негативу зовнішнього світу. Ідеально, якщо це зробить мама чи бабуся новонародженого: жіноча енергетика підсилює магію амулета.

Унікальним предметом є дзвіночок

Не даремно церковні дзвони мають силу виганяти злих духів! Так і маленький дзвіночок в дитячій кімнаті захистить малюка від темної енергетики. Щоб очистити амулет, досить протерти дзвіночок сіллю. Повісьте його на люстру або біля ліжечка.

Як ви самі могли переконатися, створити оберіг не так вже й складно. Головне — наповнити його позитивною енергетикою, своєю любов'ю і турботою про малюка.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, діти, традиції
В тему