18 Грудня 2020
Новини

Куди поїхати на Новий рік за кордон

Куди поїхати на Новий рік за кордон

Саме Новий рік українці вважають одним із найголовніших свят у році. Його чекають, до нього готуються морально і фізично заздалегідь, а підготовка проводиться повсюдно: від дитячих садків до Офісу Президента.

Багато людей ототожнюють Новий рік з початком нового життя, нових обіцянок і змін на краще. Кожен вирішує для себе сам, як він зустріне це грандіозне свято. На роботі і в школі грядуть довгі канікули, а це значить: саме час змінити обстановку і відвідати давно задумані місця, зарядитися новими емоціями і духовною силою для подальших звершень, та й просто відпочити.

Не просто відпочити, а зустріти саме свято у новій країні - неймовірна пригода і незабутній досвід, який дозволить зануритися в культуру місцевості, пізнати особливі традиції і стати частиною свята.

Досить важко визначитися в Новий рік з місцем, так як турів насправді багато. Можна відправитися підкорювати вершини на гірськолижних курортах, тепло і затишно побродити по старовинних вуличках і по-дитячому порадіти на ярмарках, а можна зустріти свято на пляжі.

Новорічні тури на море

Складно уявити собі свято без морозу, хуртовини і снігу за вікном. Яким же незабутнім досвідом стане святкування Нового року під палючим сонцем в гарячому піску і ласкавому морі. Кумедно спостерігати як по-новорічному прикрашені готелі і пальми замість традиційних ялин. Хоча, готелі найпопулярніших напрямків ялинки все-таки виставляють, щоб не порушувати традиції приїжджих.

  • Куба

Святкування нового року на Кубі відрізняється особливим розмахом, адже 1 січня це ще і День звільнення країни. Вийшовши на вулицю, свята просто не вдасться уникнути. Повсюдно проходять паради, ходи, карнавали. Всі вбираються в найяскравіші сукні, п'ють ром і від душі пишаються країною.

Куди поїхати на пляж: Гавана, Тринідад, Сантьяго-Де-Куба, Варадеро.

Погода: температура повітря і води в середньому становить +25 ° C - +28 ° C. Сезон дощів вже позаду.

  • Занзібар (Танзанія)

Родина Фредді Меркюрі з кожним роком набирає популярність. І це не дивно: білосніжні пляжі, теплі води Індійського океану, острівна екзотика - як природа, так і культура - ваблять досвідчених туристів.

Куди поїхати: Нунгві, Кендва, а також Донгве, Бведжу, Падж.

Пам'ятки: пляжі і тропічні ліси, архітектура столиці архіпелагу, будинок Фредді Меркюрі.

Погода: на курортах Занзібару в середині зими погода курортна: в середньому вдень близько +30 ° C, вночі +27 ° C; а вода біля узбережжя прогріта до +28 ° C. Опади бувають, але їх небагато.

Новий рік «по-східному»

Схід, як відомо, справа тонка і в кожної східній країні Новий рік зустрічають в різні дати і з різними традиціями. Навіть літочислення кардинально відрізняється від європейського. Можна сказати, що для країн Азії прихід нового року - свято суто традиційне, але в данину поваги до туристів кожна країна влаштовує світський Новий рік, який святкується 1 січня.

  • Об'єднані Арабські Емірати

Щоб з розмахом відсвяткувати Новий рік і відмінно провести канікули на пляжі, потрібно обов'язково відправитися в Дубай. Світські святкування 1 січня на вулицях тут не прийняті, а в закладах вас неодмінно чекають концерти, шоу, дискотеки і вечірки. Винятком є вуличні феєрверки, які за красою і розмахом визнані кращими в світі.

Куди поїхати на Новий рік: Дубай.

Погода: температура повітря в середньому по країні не перевищує позначку +21 ° C. Для вечірніх прогулянок знадобиться легка кофта.

  • Туреччина

Новий рік для Туреччини, скоріше, повністю світське свято. У столиці та Стамбулі на головних площах встановлюють і прикрашають ялини, в закладах проходять розважальні програми. У курортних містах відпочивати навіть краще, так як на південному узбережжі на пару градусів тепліше, в готелях є підігріваються басейни, та й центри таласотерапії працюють цілий рік. У своєму роді, таким чином можна поєднати приємне з корисним. У кожному готелі на Новий рік накривають святковий стіл і влаштовують велике розважальне шоу з конкурсами та феєрверком.

Куди поїхати на Новий рік: Стамбул, Анкара, курорти півдня.

Погода: до +14 ° C.

  • Єгипет

Провести зимові свята не в снігу, а в піску - хотів кожен з нас хоч раз в житті. Купатися на курортах Єгипту вже не так комфортно, як восени, але на виручку прийдуть басейни з підігрівом у готелях. У Новий рік гостинні господарі готелів влаштовують для туристів шикарні застілля з розважальною програмою, конкурсами та салютами. Торгові центри повсюдно прикрашені ялинками, кульками та гірляндами. Дух свята не покине мандрівників навіть на піщаних пляжах: багато туристів і місцеві жителі збираються в пляжних барах на концерти і веселе святкування нового календарного року.

Куди поїхати: Каїр, Шарм-ель-Шейх, Хургада.

Погода: до +20 ° C.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, відпочинок, єгипет, туреччина
В тему