27 Жовтня 2020
Новини

Уряд передав гроші з програми лікування онкохворих на дороги

Уряд передав гроші з програми лікування онкохворих на дороги
Кабінет міністрів відправив на розвиток доріг Львівської області 61,55 млн гривень з проекту бюджетної програми Міністерства охорони здоров'я щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань.
Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 21 жовтня, передають Наші гроші.
 
Відзначається, що в цілому за цією бюджетною програмою перерозподілили 104,752 млн грн.
 
Зокрема, 20 млн грн передали Міносвіти для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, 7,2 млн грн - Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ, 6 млн грн - Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря на вул. Г. Сковороди, 2, у Подільському районі Києва.
 
Ще 10 млн грн передали Міненерго на реалізацію державного інвестиційного проекту Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей.
 
Кабмін також затвердив перерозподіл загального бюджету, наданого Укравтодору.
 
Так, з 70 млн гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 65,77 млн ??грн піде на осучаснення сполучення Київ-Суми-Харків (у межах Чернігівської та Сумської областей), а 4,22 млн грн - також на розвиток доріг у Львівській області.
 
Нагадаємо, голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія пояснив, чому гроші з COVID-фонду витратили на дороги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, лікування, онкологія
В тему