17 Вересня 2020
Новини

На Волині затримали чоловіка, якого звинувачують у зґвалтуванні

На Волині затримали чоловіка, якого звинувачують у зґвалтуванні

На Маневиччині 13 вересня невідомий згвалтував 47-річну жінку.

Про це повідомляє прес служба поліції Волині.

"Інформація про зґвалтування надійшла до поліції в неділю, 13 вересня. 47-річна жителька Маневиччини повідомила, що невідомий проник на територію господарства та, застосовуючи фізичну силу, вступив з нею у статеві зносини", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські Маневицького відділу поліції оперативно встановили особу ґвалтівника. Ним виявився 32-річний житель Маневицького району, раніше судимий за сексуальне насильство.

Правоохоронці негайно розпочали оперативно-розшукові заходи. За місцем проживання чоловіка не виявили. Сусіди ж повідомили, що він пішов у невідомому напрямку. Протягом трьох днів поліцейські спільно з небайдужими ретельно прочісували навколишні території, до пошуків залучали також кінологів. Зловмисника виявили вчора у селі Скиби Любомльського району.

Правоохоронці затримали чоловіка, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 1 ст. 166 (Незаконне проникнення до житла) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Сьогодні зловмиснику обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком 2 місяці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кримінал, Волинь
В тему