24 Серпня 2020
Новини

Скільки хворих на коронавірус в ЗСУ

Скільки хворих на коронавірус в ЗСУ

У Збройних силах України на коронавірус хворіють 604 людини. 26 з них захворіли за останню добу.

Про це повідомляє УНН.

"Станом на 10:00 24 серпня в ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 604 особи. За минулу добу зареєстровано 26 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у повідомленні.

З нових захворілих на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 7 осіб (Військово-медичний клінічний цетр Західного регіону – 2 військовослужбовці, Рівненський військовий госпіталь – 3 військовослужбовці та Чернівецький військовий госпіталь – 2 військовослужбовці). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 19 осіб (Київська область – 1 військовослужбовець та 4 працівники ЗС України, Львівська область – 3 військовослужбовці та 3 працівники ЗС України, Чернівецька область – 3 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, Вінницька область – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України та Закарпатська – 1 військовослужбовець). Стан злров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Всього за час пандемії у ЗСУ від коронавірусу одужало – 888 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 936 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 235 осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, карантин
В тему

Останні матеріали