20 Серпня 2020
Новини

Українця, який віз 46 кг метамфетаміну з Волині, затримали польські митники

Українця, який віз 46 кг метамфетаміну з Волині, затримали польські митники

Українця з наркотиками затримали в пункті пропуску Дорогуськ, який межує з українським пунктом Ягодин, розташованим на Волині.

25-річний громадянин України намагався провезти до Польщі у своїй вантажівці 46 кілограмів амфетаміну, вартість якого на «чорному» ринку становить понад 2,3 млн злотих (понад 17 млн грн), повідомила в четвер, 20 серпня, Національна податкова адміністрація Польщі, пише zaxid.net.

За інформацією польських правоохоронців, вантажівка, в якій перебували наркотики, перевозила з України до Польщі деревне вугілля. Однак рентгенівське сканування вантажівки показало, що в конструкціях автомобіля є додатковий вантаж.

«У сховищах були пакети, наповнені гелем. Проведені тести показали, що це метамфетамін. Ми вилучили понад 46 кг наркотичної речовини, орієнтовна вартість якої становить понад 2,3 мільйона злотих», – повідомили польські правоохоронці.

На час розслідування кримінальної справи, яке веде прокуратура в Холмі, 25-річного українця – водія вантажівки – польський суд арештував на три місяці.

Це не перший випадок, коли за кордоном затримують вантажі з України, яких не помітили українські митники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: митниця, наркотики, польща
В тему