10 Серпня 2020
Новини

У Луцьку п'яний водій на Camaro втікав від поліції та протаранив паркан

У Луцьку п'яний водій на Camaro втікав від поліції та протаранив паркан

У Луцьку водій Chevrolet Camaro під час втечі від поліції не впорався з керуванням автомобілем, і той влетів у паркан.

Небайдужі громадяни в ніч на 9 серпня повідомил патрульним, що водій транспортного засобу біля нічого закладу перебуває в стані алкогольного сп'яніння, - поінформували в патрульній поліції.

Через деякий час вказаний автомобіль виявили на вулиці Василя Мойсея. При ввімкненні поліцейським автомобілем червоних і синіх проблискових маячків та звукової сирени водій почав набирати швидкість та намагався втекти.

Під час переслідування Chevrolet зіткнувся з металевим парканом на вулиці Потапова. Після цього 24-річний водій побіг у напрямку вулиці Винниченка. Однак приблизно через 100 метрів його затримали з застосування кайданків.

Як виявилося, водій не мав права керувати автомобілем, оскільки вже притягався до відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

На водія склали низку адміністративних матеріалів: протокол за ст.130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження) та винесено постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Матеріали передані до на розгляд суду.

Патрульна поліція Волині інформує, що за січень-липень 2020 року в області зареєстровано 97 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані. При цьому 22 з них відбулося із травмованими, 2 особи – загинули, а 37 – травмовані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Фото, патрульна поліція, луцьк
В тему