5 Серпня 2020
Новини

«Розпродують Україну! Недорого!» — Ігор Палиця

«Розпродують Україну! Недорого!» — Ігор Палиця

Словами «Розпродують Україну! Недорого!» можна охарактеризувати політику Уряду Дениса Шмигаля щодо кредитів, які зараз беруться один за одним, - вважає народний депутат Ігор Палиця.

«Не встигли прийти гроші від МВФ, як влада біжить за новим. І ось ЄС вже «щиро» дає Уряду 1,2 млрд. євро. Але спочатку задобрюють половиною суми. А вже наступні 600 мільйонів отримаємо, якщо виконаємо низку вимог. А це, увага, повернення високих зарплат у наглядові ради державних підприємств. Пам’ятаєте заробітки членів наглядової ради в Укрзалізниці? Окремі з них вже отримали майже 1.5 мільйона гривень за чотири місяці. І це в період, коли країна сиділа по домах, рахуючи копійку до копійки!» — написав він на сторінці у Facebook.

На думку Ігор Палиця, європейці хочуть передати закупівлі медичних препаратів держпідприємству «Медичні закупівлі України» і створити підконтрольну наглядову раду.

«Продовження політики Супрун у всій красі. Нам не те, що вакцин від коронавірусу не бачити, а взагалі чекати, поки нам дозволять придбати цілу низку життєво важливих препаратів. Крім того, просять розширити використання касових апаратів. Саме таке вітання влада передасть малому бізнесу, який ледве оговтується від карантину. Це останній цвях у домовину ФОПів. А куди ж збираються витратити гроші з позики? Не на інвестиції, не на підтримку вітчизняних підприємців, які постраждали від коронакризи? Ні! В уряді кажуть: на підтримку макрофінансової стабільності. А це означає на погашення попередніх кредитів та заповнення діри в бюджеті, яка з’явилася внаслідок недолугої політики уряду. Ось і наслідок керування некомпетентних людей», - додав він.

За словами Ігоря Палиці, політики у владі «крадуть наше майбутнє, крадуть майбутнє наших дітей. Їх хвилює лише питання пограбування України та українців. До кожного з нас вже залазять в кишеню і на кожного з нас вже фактично записана чималенька сума кредиту».

Ми, команда «За майбутнє», вимагаємо припинення антиукраїнської політики. Профани повинні припинити руйнувати країну та грабувати українців. Ми виступаємо за перегляд стосунків з МВФ та іншими кредиторами на вигідних для України умовах. Нам потрібно підтримувати нашого, вітчизняного виробника. Того підприємця, який створює робочі місця та сплачує податки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, Україна, ігор палиця
В тему