21 Липня 2020
Новини

Яку вибухівку кидає терорист у Луцьку

Яку вибухівку кидає терорист у Луцьку

Поліція не знайшла другого вибухового пристрою, який нібито заклав терорист у Луцьку.

На даний момент немає підтвердження про другу бомбу, нібито закладену чоловіком, який захопив заручників у Луцьку. Однак правоохоронці намагаються з'ясувати можливе місцезнаходження другого вибухового пристрою, — повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Поки немає інформації про його (другого вибухового пристрою, - ред.) місцезнаходження. Було сказано абстрактно, що такий пристрій є. Ми вивчаємо зараз шляхи слідування даного правопорушника в надії знайти зачіпку, де можливо таке пристрій стояв би", - зазначив Геращенко.

Він також розповів про вибухи, які час від часу лунають в Луцьку.

"Я думаю, що це щось на зразок вибухових пакетів, а не осколкові пристрою... Далі будуть переговори, тому що тільки переговори можуть гарантувати безпеку заручників і самого порушника", - додав Геращенко.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, тероризм, Надзвичайні події, кримінал, поліція
В тему