12 Червня 2020
Новини

«За Порошенком ведеться незаконне стеження», - Герасимов

«За Порошенком ведеться незаконне стеження», - Герасимов

У "Європейській солідарності" повідомляють про незаконне стеження за п’ятим президентом Петром Порошенком.

Про це інформує пресслужба "Європейської солідарності"

"Вчора неподалік від його дому були зафіксовані невідомі автомобілі марки Toyota та Volkswagen, та мікроавтобус Volkswagen, в яких знаходилися невідомі люди, які відмовилися представитися, назвати себе. А що стосується номерів, які були на цих машинах, то таких номерів в природі не існує. І в базі номерів цих номерів немає. Це говорить тільки про одне: це номери прикриття і підтверджує той факт, що за Петром Порошенком ведеться незаконне стеження", - зазначив співголова фракції "Євросолідарність" Артур Герасимов.

Герасимов оприлюднив фотографії автівок з неіснуючими в базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу помешкання Порошенка.

Через це "Євросолідарність" вимагає від Зеленського пояснення, "хто і з якою метою санкціонує незаконні стеження за Порошенком: "Ми звертаємося до Зеленського, який, як ми всі почули із заяв його соратників, зосередив у себе абсолютну владу в країні:  хто веде це незаконне стеження?".

Герасимов заявив, що "Євросолідарність" вимагає від Зеленського відповісти на три питання: хто віддав наказ про незаконне стеження за Порошенком, хто веде це незаконне стеження за Порошенком, кого ще з лідерів опозиції незаконно прослуховують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко
В тему

Останні матеріали