11 Червня 2020
Новини

Стерненку повідомили про підозру в умисному вбивстві

Стерненку повідомили про підозру в умисному вбивстві

Екслідеру одеського осередку «Правого сектору» Сергію Стерненку вручили підозру за статтями в умисному вбивстві та «незаконному» носінні холодної зброї.

Згодом відбудеться обрання запобіжного заходу активісту у суді, йому загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє 24 канал.

Сергій Стерненко закликав прийти на підтримати його.

Напередодні суд дозволив примусово привести Сергія Стерненка до СБУ. Сам активіст наголошував, що підозру йому вручать за самозахист.

Однак поплічник Януковича Андрій Портнов, який захищає сім'ю вбитого нападника, стверджував, що це буде підозра про умисне вбивство.

Сергій Стерненко – активіст, громадський діяч, керівник організації "Небайдужі". Був активним учасником Революції Гідності, очолював одеський осередок "Правого сектору".

Нагадаємо, Сергія Стерненка намагалися тричі вбити ще в 2018 році. Однак слідчі так і не могли тоді знайти організаторів цих замахів. Під час третього нападу Стерненко зміг відбитися від нападників. Під час бійки він, захищаючись, поранив одного з нападників ножем, поранення стало смертельним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, сбу
В тему