8 Червня 2020
Новини

«Кривава Трійця» на Київщині: чоловік зарізав усю сім’ю

«Кривава Трійця» на Київщині: чоловік зарізав усю сім’ю

На Київщині, у Фастові, чоловік зарізав трьох людей – рідну сестру і двох квартирантів. Від ударів ножем постраждала і його матір.

Кривава трагедія сталася 7 червня. 28-річний місцевий житель, який вже мав проблеми із законом, підозрюється у скоєнні умисного вбивства рідної сестри та двох квартирантів.

Також він наніс численні ножові поранення своїй матері, яка в тяжкому стані доправлена до лікарні.

Повідомлення до поліції про ножове поранення людей в одному з приватних будинків Фастова надійшло від медиків, які прибули на виклик небайдужого жителя.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили троє тіл з ознаками насильницької смерті. На місці події працювали слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, наряд поліції охорони, криміналістична лабораторія Головного управління поліції Київщини.

Затримали підозрюваного поліцейські на місці скоєння злочину у порядку ст. 208 КПК України. Наразі молодчик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Тіла загиблих – 31-річна сестра підозрюваного та двоє тіл чоловічої та жіночої статі, особи яких встановлюють працівники поліції, направлено на проведення судово-медичної експертизи. За попередніми даними, загиблі люди винаймали там житло.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Поліцейські встановлюють обставини та причини такої жахливої трагедії. Триває слідство.

Місце вбивства трьох людей у Фастові

Підозрюваний у вбивстві рідної сестри та двох квартирантів

Зауважимо, у фейсбуці в коментарях до допису поліції Київщини деякі люди написали, що знають підозрюваного, який начебто вживав наркотики, та його родину, яку називають неблагополучною.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, київ, вбивство, Надзвичайні події
В тему