7 Червня 2020
Новини

Українських заробітчан доправили до Польщі двома літаками

Українських заробітчан доправили до Польщі двома літаками

У Варшаву прибули два літаки з трудовими мігрантами з України.

Про це повідомляє Укрінформ.

Після проходження двотижневої обсервації в центрі відпочинку неподалік міста Ловіч Лодзького воєводства їх доправлять до місць праці по всій Польщі.

“Ми перевезли ще 186 наших українських працівників, у яких уже укладені довгострокові трудові контракти”, - заявив власник компанії з міжнародного працевлаштування Gremi Personal Євген Кириченко.

Він зауважив, що перевезення українців двома літаками було вимушеним кроком, оскільки 29 травня Рада міністрів Польщі видала розпорядження, що на борту всіх повітряних транспортних засобів, у тому числі і при здійсненні чартерних рейсів, тепер можна перевозити таку кількість пасажирів, яка займає не більше половини від максимальної кількості посадочних місць на борту. У цьому контексті Кириченко зазначив, що попри збитки від організації двох чартерів компанія усе ж пішла на це, аби виконати свої зобов'язання перед українськими працівниками і польськими підприємствами.

За словами власника компанії, для працівників Gremi Personal рейс є безкоштовним, компанія також взяла на себе перебування працівників на двотижневій обсервації. Всі прибулі українські працівники забезпечені повною медичною страховкою, в тому числі на випадок захворювання на COVID-19.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці у польщі, польща, заробітчани, літак
В тему

Останні матеріали