8 Травня 2020
Новини

«Лас-Вегас по-харківськи»: прокуратура проводить обшуки у Кернеса

«Лас-Вегас по-харківськи»: прокуратура проводить обшуки у Кернеса

У Харкові, міські раді, наразі тривають обшуки за фактом заволодіння бюджетними коштами під час здійснення робіт з освітлення. Загалом у кримінальній справі фігурує сума у понад 28 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

«Прокуратура Харківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб.

Прокуратурою області спільно зі слідчим управлінням ГУНП та працівниками Управління стратегічних розслідувань в Харківській області проводяться обшуки в департаментах Харківської міської ради, за місцем проживання їхніх керівників, комунальних підприємств та суб’єктів господарювання  у зв’язку з розслідуванням фактів заволодіння бюджетними коштами під час здійснення робіт з освітлення у м. Харкові за договорами, укладеними на загальну суму понад 28 млн грн.

Всього у даному кримінальному провадженні одночасно проводиться понад 20 обшуків у різних регіонах країни. На даний час особам про підозру не повідомлялось, досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, прокуратура, обшуки
В тему

Останні матеріали