29 Квітня 2020
Новини

На Житомирщині від COVID-19 помер 18-річний хлопець

На Житомирщині від COVID-19 помер 18-річний хлопець

У Житомирській області станом на 29 квітня від коронавірусу померли 10 людей.

Про нові летальні випадки 29 квітня під час щоденного онлайн-брифінгу повідомила заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко, - пише "Житомир.info".

«У нас збільшилася кількість померлих на дві особи. На жаль, один чоловік молодого віку помер від коронавірусу. І не стільки від захворювання, пов’язаного з легенями, скільки від ускладнень, які дає коронавірус на серцево-судинну систему. А також помер чоловік, якому було 85 років. Він поступив 21 квітня у лікарню, стан його був важкий, він перебував на апараті штучної вентиляції легень і також помер. Тому висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким через таку трагічну втрату», – зазначила Наталія Остапченко.

Згодом вона уточнила, що одному з померлих було 18 років.

«Померлому мало виповнитися 19 років, повний вік у нього – 18 років. Іншому померлому – 85», – зазначила заступниця голови ОДА.

Пресслужба облдержадміністрації поінформувала, що смерті зафіксовані у Житомирському та Попільнянському районах. Обидва чоловіки були на лікуванні у Житомирській центральній районній лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: житомир, коронавірус, Надзвичайні події, смерть
В тему