16 Квітня 2020
Новини

На Волині патрульні знайшли домівку безпритульній жінці

На Волині патрульні знайшли домівку безпритульній жінці

На Волині, у Ковелі, завдяки патрульним поліції, що не лишилися осторонь, безпритульна жінка на Великдень матиме над головою дах, їжу та одяг.

Цю зворушливу історію розповідають на сторінці Патрульної поліції Волинської області.

Екіпаж патрульних отримав завдання про те, що на вулиці лежить невідома особа. На місці поліцейські виявили 57-річну жінку, яка розповіла, що не має де жити, іноді ночує в під’їздах, а вдень ходить містом у пошуках допомоги.

“Ми зрозуміли, що вона безпритульна, але совість не дозволила залишити людину в біді“, – розказує про випадок інспекторка Олена Дмитрук.

“Жінка родом з Миколаївщини, більше місяця тому приїхала в Ковель, адже направлялась у Почаїв, однак усе зачинили на карантин. Коштів, аби поїхати назад, не виявилось, та й їхати не було куди: батьки давно померли, хата завалилась. Також жінка перебувала певний час в лікарні, шукала прихистку в церквах, а нині опинилась на вулиці“, – додає напарник Олександр Абрамчук.

Олена з напарником одразу взялись телефонувати в реабілітаційні центри. На щастя, одна небайдужа людина відгукнулась і запропонувала допомогу. Домовились зустрітись з Надією та цією людиною сьогодні о 10 годині ранку, на тому ж місці.

“Я була приємно здивована, коли прийшла сьогодні вранці, а мене вже чекала пані Надія. В її очах іскрилась віра, що її не забули, вона була дуже рада. Згодом під’їхали небайдужі громадяни, які без зайвих слів сказали, аби вона забирала свої речі і їхала з ними“, – ділиться емоціями патрульна.

«Нині жінка в теплі, добрі та турботі. Добрі люди допомогли з їжею, одягом і дахом над головою. А головне – вселили надію, що в Надії все буде добре.

І ви, друзі, творіть добрі справи: напередодні Великодня це так важливо!», - наголошують у патрульній поліції.

«Людина, яка захотіла їй допомогти, не побоялася посадити жінку у своє авто, привезти у свій дім, не пошкодувала харчів, і коли я годину тому зателефонувала спитати, як Надія, мені просто скинули фото усміхненої щасливої жінки, і сказали: «Не переживайте, все добре, приїжджайте в будь-який час провідати», – таким позитивним є завершення історії, яка трапилась учора в Ковелі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, патрульна поліція, допомога
В тему