7 Квітня 2020
Новини

Які пункти пропуску ще відкриті для перетину українського кордону: повний перелік

Які пункти пропуску ще відкриті для перетину українського кордону: повний перелік

В Україні у зв’язку з поширенням коронавірусу Кабмін посилив обмеження при перетинання кордону. Відтак з 7 квітня держкордон можна перетнути лише на автомобілі, та лише у 19 пунктах пропуску. Пішохідне сполучення повністю зупинено.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

  • На кордоні з Польщею будуть працювати пункти пропуску Краковець у Львівській області та Ягодин у Волинській області.
  • На кордоні зі Словаччиною – КПП Ужгород у Закарпатській області, на кордоні з Угорщиною – Тиса в Закарпатській області, на кордоні з Румунією – Дякове в Закарпатській області та Порубне в Чернівецькій області.
  • На кордоні з Молдовою – Паланка-Маяки-Удобне, Старокозаче, Рені в Одеській області і Могилів-Подільський на Вінниччині;
  • На кордоні з РФ – Гоптівка в Харківській області; Юнаківка, Бачівськ у Сумській області; Сеньківка в Чернігівській області та Мілове в Луганській області.
  • На кордоні з Білоруссю – Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич у Чернігівській області, Виступовичі в Житомирській області та Доманове у Волинській області.

Відмітимо, що у зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення немає. 

Крім того, виключення обмежувальних заходів можуть прийматися щодо евакуаційних рейсів за рішенням уповноважених міністерств та відомств.

Нагадаємо, 16 березня Україна закрила кордон для в’їзду іноземців, 17 березня були закриті пункти пропуску через держкордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення.

Із 28 березня були припинені пасажирські перевезення через кордон. При цьому в країну можна було потрапити пішки або автомобілем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прикордонники, коронавірус
В тему

Останні матеріали