16 Березня 2020
Новини

Louis Vuitton виготовлятиме антисептики замість парфумів

Louis Vuitton виготовлятиме антисептики замість парфумів

Компанія Louis Vuitton Moët Hennessy використає свої заводи у Франції для виробництва парфумів для виготовлення антисептиків.

Президент компанії Бернар Арно заявив, що здоров’я нації в пріоритеті для його компаній, а дефіцит антисептичних засобів в умовах широкого поширення епідемії коронавірусу на території Європи недопустимий, - повідомляж 24 канал.

Необхідність вироблення антисептичних гелів виникла через те, що зі спалахом коронавірусу в магазинах та аптеках їх масово не вистачає. Для виробництва антисептиків переобладнають лінії для випуску парфумерії та косметики Christian Dior, Guerlain і Givenchy на трьох фабриках у Франції.

Безкоштовні антисептичні засоби будуть передані у 40 французьких лікарень. За перший тиждень, компанія планує випустити 12 тонн санітайзерів. Виробництво буде відбуватися до тих пір, поки в цьому буде потреба.

Корпорація LVMH спеціалізується на виробництві предметів розкоші та володіє багатьма люксовими брендами, такими як Louis Vuitton, Dior, Kenzo, Givenchy та багато інших.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, коронавірус
В тему