13 Березня 2020
Новини

Чи будуть впроваджувати в Україні надзвичайний стан

Чи будуть впроваджувати в Україні надзвичайний стан

В Україні не будуть впроваджувати надзвичайного стану через загрозу розповсюдження нового типу коронавірусу COVID-19.

Про це заявив голова Верховної ради Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів, передає кореспондент РБК-Україна.

Спікер також заявив, що питання впровадження НС не було прийнято на засіданні РНБО.

"Я думаю, що сьогодні підстав для впровадження надзвичайного стану немає. Будемо робити все, щоб такі підстави і не з’явились", - заявив Разумков.

Нагадаємо, в Україні 17 березня буде повністю обмежено авіасполучення через новий тип коронавірусу COVID-19. Разумков наголосив, що після 17 березня громадянам України доведеться повертатись до України автотранспортним шляхом.

"Щодо пасажирського сполучення, з 17 березня з 00:00 годин воно буде повністю обмежено. Повністю пасажирські авіасполучення. Якщо ми говоримо про суходол та морське - то наші громадяни будуть мати можливість повернутись до нашої держави", - заявив Разумков.

Раніше повідомлялося, що Всесвітня організація охорони здоров'я заявила, що Європа стала епіцентром пандемії коронавірусу. В даний час щодня реєструється більше випадків, ніж у розпал епідемії в Китаї.

Разумков не виключив, що Рада проведе кілька позачергових засідань. За його словами, наступного тижня буде відомо про позачергові засідання, на яких буде прийматись законопроекти необхідні для забезпечення роботи різних установ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус
В тему