3 Березня 2020
Новини

Що сказав Арахамія про зачистку Кабміну

Що сказав Арахамія про зачистку Кабміну

Очільник фракції "Слуга народу" у ВР Давид Арахамія підтвердив, що в Україні проведуть переформатування Кабінету міністрів.

"Ще йдуть консультації. Але я думаю, що на даному етапі радикального перезавантаження Кабміну не буде, але буде, якась реструктуризація. Тобто будуть нові обличчя, нові функції, нові посади. Назвемо, напевно, це посиленням Кабміну", – повідомив Арахамія в інтерв'ю, пише Obozrevatel.

За його словами, у складі Кабміну після найближчої ротації буде чотири-п'ять чоловік нових осіб.

Арахамія додав, що це нормальний процес. Також глава фракції "Слуга народу" провів аналогії з бізнесом.

"Кожен громадянин України – це акціонер нашої великої країни, вони вибирають раду директорів – в даному випадку Раду. І якщо парламент, який найняв менеджерів, бачить, що вони не зовсім виконують ті завдання, які їм ставили, або працюють не з тією швидкістю, ні з тією ефективністю, то Рада має право, і це її обов'язок перед акціонерами, своєчасно приймати управлінські рішення, кадрові рішення. Тому ми точно будемо це робити, і я цього абсолютно не боюся", – заявив Арахамія.

Він додав, що у парламенту є право поміняти міністрів за період каденції три-чотири рази.

"Звичайно, добре відразу зрозуміти, відразу потрапити в десятку, але якщо не виходить і потрапили в сімку, треба планку не опускати, а навпаки, людей міняти до тих пір поки не вийде ідеальний склад", – резюмував Арахамія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: депутати, кабінет міністрів, Україна, слуга народу
В тему