3 Березня 2020
Новини

Які телеканали українці зможуть дивитися безкоштовно: список

Які телеканали українці зможуть дивитися безкоштовно: список

В Україні до 16 березня почнуть мовлення чотири безкоштовних національних телеканали, які нададуть медіагрупи StarLightMedia, "1+1 media", "Медіа Група Україна" та Inter Media Group.

При цьому дані версії українських телеканалів отримають міжнародну версію, пише " КП в Україні ".

Так, українці безкоштовно зможуть побачити міжнародні версії телеканалу "1+1" – "1+1 International", "Інтера" – "Інтер +". "Медіа група Україна" відкриє у вільному доступі канал "Україна 24"

StarLightMedia створить новий телеканал, де будуть показані програми відразу з трьох мовників – Новий, ICTV, СТБ. Нова назва телеканал поки не названо.

Пояснимо, що міжнародна версія передбачає відміну від основного телеканал. Наприклад, не буде прем'єр ексклюзивних передач або шоу, а тільки повтори.

"У міжнародних версіях каналів не буде програм, які придбані каналами і обмежені територією показу. Наприклад,"Голос країни", "Танці з зірками" і фільмопоказу таких мейджорів як Disney, Fox, Paramount. Зате будуть продукти авторського виробництва каналів або копродукція, на яку є повні авторські права без обмежень території показу", – пояснили в "1+1 медіа".

При цьому на "Україна 24" транслюватимуть політичне ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", проєкт "Контролер", проекти журналістських розслідувань "Гучна справа" та інше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, телебачення
В тему