11 Лютого 2020
Новини

«Їб**и українців»: поляки жорстоко побили групу людей

«Їб**и українців»: поляки жорстоко побили групу людей

Поляки побили п'ятьох громадян України, Білорусі і Росії через їх національність.

Для нападників навіть не склало особливих труднощів побити жінку, яка була серед постраждалих. Поліція міста Торунь шукає сімох осіб, причетних до нападу, повідомляє видання Polsat News, - пише 24 канал.

Правоохоронці вважають, що напад відбувся на національному підґрунті. Поліція також шукає людей, які можуть допомогти у встановленні деталей підозрюваних, а також свідків інциденту.

Обличчя п'яти з семи нападників були помітні на камерах спостереження. Там також помітно, що іноземців не лише били, а й ображали. Зокрема, нападники вигукували, що "Польща для поляків", а також "Іб*ти українців".

На інцидент вже відреагував президент міста Торунь Міхал Залеські. Він у своєму фейсбуці заявив, що побиття іноземців – це акт бандитизму та ненависної поведінки, якій не може бути місця.

Я рішуче засуджую таку поведінку! Сподіваюся, що поліція швидко встановить винних, а суд покарає їх, що послужить прикладом для інших. Нульова толерантність до бандитів!
– заявив Залеські.

Наразі життю постраждалих нічого не загрожує, але усі вони з різними травмами потрапили до лікарні. В одного з постраждалих пошкоджено череп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, українці у польщі, бійка
В тему

Останні матеріали