31 Січня 2020
Новини

Як окупанти на Донбасі познущалися над прапором України (відео)

Як окупанти на Донбасі познущалися над прапором України (відео)

На Донбасі російські окупанти встановили український прапор під російським трикололом догори дригом – жовтий колір зверху, а синій внизу.

Військові ЗСУ розповіли, що прапори повісили після ротації, яка днями пройшла в рядах терористів, йдеться в сюжеті "5 каналу".

"По ходу, що у них ротація була. Так як заїхали першу ніч і почали так себе вести. Приїхали показати, що вони є ... Перший прапор, коли ми заїжджали, то там був, ще до нас. Російський. А другий буквально пару днів тому вони поставили. Були обстріли з їх боку, а на ранок вже помітили, що прапор стоїть", – повідомив український захисник Максим.

Окупанти вивісили український прапор

Бійці ЗСУ зазначили, що не знають, навіщо ворог розмістив на передовій український прапор. Але вони впевнені, що це точно не сигнал, що противник хоче миру, адже окупанти продовжують обстріли.

"Так простріли робили, тому що через погодні умови, туман був. А позавчора, то активно стріляли. Стріляли з ПК, АК. Буває АГС, 82", – поділився військовослужбовець Сергій.

Військові зазначили, що в цілому ворог продовжує обстріли по українських позиціях уздовж лінії фронту.

"Вони пристрілюються по бліндажах і поруч кладуть. Прицільно і АГС, і міномети 82-ги, і 120-е. І СПГ. З усього, що можна стріляти", – додав боєць Максим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему