30 Січня 2020
Новини

Як у Луцьку каратимуть підприємців, які не демонтують споруди зі Старого ринку

Як у Луцьку каратимуть підприємців, які не демонтують споруди зі Старого ринку

У Луцьку через вилучення земельної ділянки на вулиці Глушець, 1 з користування КП “Луцькі ринки” з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на цій території, припинять договори оренди.

Це планують зробити до 2 лютого, - інформує Луцькрада.

"Просимо підприємців в добровільному порядку до 03.02.2020 демонтувати належні їм тимчасові споруди та інші конструкції. Попереджаємо, що у разі невиконання рішення міської ради в добровільному порядку, споруди та конструкції класифікуються як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди класифікується як самовільне зайняття/захоплення землі, що тягне за собою притягнення винних осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності. У такому випадку демонтаж проведе департамент муніципальної варти Луцької міської ради з подальшим відшкодуванням витрат на демонтаж та зберігання майна за кошти осіб, що здійснили їх встановлення відповідно до Правил благоустрою міста Луцька", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляють, що демонтаж буде здійснюватися департаментом муніципальної варти у присутності поліції. У разі виникнення опору законним вимогам поліції та порушенні громадського порядку, винні будуть притягнені до адміністративної та/або кримінальної відповідальності у передбаченому законом порядку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки
В тему