22 Січня 2020
Новини

У Луцьку запрошують на атмосферний фудкорт

У Луцьку запрошують на атмосферний фудкорт

У Луцьку є багато закладів, але місць з особливою атмосферою - можна злічити на пальцях.

В які заклади ви водите гостей, що приїздять з різних куточків світу? Напевно, в переліку обов’язково буде луцький фудкорт Grand Central Food Terminal.

На 4 поверсі РЦ “Промінь”, здається, вихід в іншу реальність. Неважливо, що за вікном, весь поверх завжди світиться посмішками, теплом і привітністю. Тут багато зелені, величезний простір і приємний шум для тих, хто звик відчувати себе завжди в тонусі. 

До речі, що найважливіше, на фудкорті повна свобода вибору, то ж їсти щодня одне і те ж не доведеться. Бургери, піца, тайська кухня, суші, пельмені, десерти, ароматна кава - все це і навіть більше в одному місці. А зовсім скоро на фудкорті з’явиться новий оригінальний заклад, який стане улюбленим для багатьох містян. Що це буде? Поки тримають в таємниці.

Особливість цього місця - самообслуговування. Таке незвичайне для нас, але дуже популярне в усьому світі. Схема проста - обирай їжу, на яку маєш настрій, підходь до закладу, роби замовлення і сідай де тобі зручно. Тобі все принесуть, залишиться тільки насолоджуватися відпочинком.

"Подаруйте собі трішки свободи. Спробуйте незвичне і незвичайне. Приходьте на фудкорт Grand Central Food Terminal. 4 поверх, РЦ “Промінь”, - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, їжа
В тему