16 Січня 2020
Новини

Хотів на Водохреще втопитися і… знайшов дружину

Хотів на Водохреще втопитися і… знайшов дружину

Сьогодні пан Микола і сам згадує цю історію, наче щось неймовірне і казкове. Ще б пак! За одну ніч з 18 на 19 січня у чоловіка кардинально змінилося усе життя. Як саме – дізнаєтеся у газеті «Твій вибір» від 16 січня.

Замість викидати ялинку – готує з неї варення

Ковельчанка Ольга Багай стверджує, що новорічне деревце володіє безліччю корисних властивостей. З них здавна готують цілющі відвари та настоянки. Та й вчені довели, що саме у зимовій хвої набагато більше, ніж у літній хвої, вітамінів і біологічно активних речовин.

Як же перетворити ялинку на корисне варення – прочитаєте у газеті «Твій вибір», що в продажу вже з четверга.

Не мали діток 17 років і удочерили крихітку, яка народилася з вагою 480 грамів і дивом вижила

Галина Білоусова зі Львова з чоловіком не мали дітей довгі 17 років. Усиновляти маля вони не планували, допоки Галина не побачила крихітної дівчинки Іринки, яка народилася з вагою у 480 грамів. Одразу після народження від неї відмовилися батьки…

Неймовірною історією подружжя поділилося з читачами газети «Твій вибір».

Купання на Водохреще – це не християнська традиція

Чимало християнських свят і обрядів беруть початок іще з язичницьких часів. Серед таких – Івана Купала, традиція ведення Маланки на 13 січня, Масляна. Навіть суто християнська, здавалось би, Коляда – це ім?я язичницького бога сонця.

Водохреще, яке будемо святкувати 19 січня, теж має витоки з часів язичництва. Цього дня наші пращури вшановували праматір світу –Воду. Більше про забуті традиції – на сторінках газети «Твій вибір».

Українська модель пройшла військовий вишкіл і здобула берет морського піхотинця

У дитинстві Настя Горбенко дуже любила фільм «Гардемарини, вперед!» Дівчина була захоплена шквалом «кіношних» емоцій, що вирували довкола красуні Анастасії та закоханих у неї чоловіків, для котрих честь мундира була важливіша навіть за почуття до жінки. Проте 14-річна Настя навіть подумати не могла, що мине небагато часу і вона сама опиниться поруч із такими ж відважними чоловіками. Тільки для них «понад усе» буде не російський цар, а Україна.

Коли людина носить у голові бомбу

Проблема інсульту відома у всьому світі, адже це друга хвороба за рівнем смертності. За статистикою, щороку в Україні вона уражає близько 140 тисяч населення. І тільки 20% з них повертаються до абсолютно повноцінного життя. У середньому протягом п'яти років після інсульту виживають не більше від 55% хворих.

Як вчасно розпізнати інсульт та яку допомогу надати, розповість досвідчений кардіолог на сторінках газети «Твій вибір».

Свята вода зцілила невиліковно хвору дитину

Останнім часом Ніні все частіше здавалося, що далі звертатися нема до кого. Скільки медичних світил вона об’їздила, в скількох знахарок та травниць була – а все марно. Хвороби не відступали від маленького Миколи, а, здавалося, атакували його з усіх боків все більше. До старих діагнозів додавалися нові.

Яке диво Господнє допомогло цій сім?ї, дізнаєтеся в газеті «Твій вибір» від 16 січня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: змі, Волинь
В тему