20 Грудня 2019
Новини

На Волині за день закрили майже 200 гральних закладів

На Волині за день закрили майже 200 гральних закладів

На території Волинської області припинили діяльність 187 гральних закладів, зокрема, лотерей, які згідно з відповідною постановою Кабінету Міністрів відсьогодні втратили можливість працювати в законному полі.

 Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

20 грудня закрили гральні заклади у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Іваничах, Маневичах та Горохові. Наразі проводять демонтаж обладнання та реклами.

Окрім цього, в ніч на п’ятницю, 20 грудня, поліцейські викрили та припинили діяльність двох нелегальних покерних клубів та мережу гральних закладів, де в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги у сфері грального бізнесу, під виглядом інтерактивних клубів, шляхом доступу через мережу «Інтернет» до електронних (віртуальних) казино з метою отримання прибутку з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів.

Стосовно чотирьох гравців, які перебували в гральних закладах, склали адміністративні протоколи за участь в організованих азартних іграх. Із закладів вилучили обладнання на суму понад 3 млн грн. За цими фактами зайняття незаконним гральним бізнесом відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Комплексне відпрацювання з виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу правоохоронці проводять на виконання постанови Уряду та доручення Міністра внутрішніх справ України.

Поліцейські також попереджають громадян про кримінальну відповідальність за організацію незаконного грального бізнесу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, поліція
В тему