9 Грудня 2019
Новини

Пожежа в одеському коледжі: кількість жертв зросла до 12

Пожежа в одеському коледжі: кількість жертв зросла до 12

З-під завалів на згарищі коледжу в Одесі дістали ще два тіла. Кількість жертв трагедії зросла до 12 осіб.

Наразі особи загиблих у пожежі встановлюють, повідомляє пресслужба ДСНС. Рятувальники також попереджають, що ситуація з конструкціями будівлі – нестабільна. Як і раніше, існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку. 

Наразі відомі імена 5 загиблих із 10. 

  • Ксенія Бабенко – 17-річна студентка. Під час пожежі вона вистрибнула з вікна, її привезли в лікарню в агональному стані. Ксенія померла через 15 хвилин після госпіталізації і стала першою жертвою трагедії.
  • Коваль Марина Володимирівна, викладачка коледжу 1963 року народження. Жила в Овідіопольському районі. Востаннє жінка виходила на зв’язок о 7 ранку 4 грудня, а вже о 14 її телефон не працював.
  • Бортюк Ганна Леонідівна, викладачка коледжу 1976 року народження. За словами очевидців, ця викладачка до останнього виводила учнів із палаючої будівлі.
  • Кирило Трофимчук – 16-річний студент. Про смерть підлітка повідомила його мати у фейсбуці. У момент пожежі Кирило перебував на 5 поверсі – він повинен був мати лекцію з вищої математики. Останніми його словами своїм рідним були: "Я задихаюся". Ім'я Кирила почало фігурувати у ЗМІ одразу після інциденту, оскільки його сестра дала не один коментар щодо обставин трагедії. Також вона зазначала, що досі розшукує свого брата. 

Пошуки зниклих безвісти людей тривають. Крім того, у лікарнях залишається 9 постраждалих у пожежі. Загалом внаслідок трагедії постраждали понад 30 осіб. Серед зниклих безвісти – студенти і працівники, загалом у списку було 14 осіб. Дехто з них дзвонив рідним і прощався. 

Поліція встановила двох перших підозрюваних у справі про пожежу в одеському коледжі, в якій загинули щонайменше п'ятеро людей. Зараз вирішується питання про оголошення їм підозри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, одеса, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали